Top 10 hotels in Funchal

14 december 2020
Funchal is erg populair onder de toeristen en best een drukke stad. Om die reden is er een groot aanbod aan hotels. Wij geven hier de 10 mooiste hotels.

Hier een lijst met hotels in de hoofdstad Funchal.

1. Three House Hotel

Dit 4 sterren hotel is een prachtig locatie voor een verblijf in Funchal. Het hotel is van alle luxe voorzien. Het beschikt over een restaurant, een buitenbad en een tuin. Door de centrale ligging in Funchal zijn alle populaire bezienswaardigheden dichtbij.

2. The Cliff Bay - PortoBay

Dit hotel heeft 5 sterren en is een goed beoordeeld hotel in Funchal. Het is gelegen op een schiereiland en heeft werkelijk een prachtig uitzicht over de Atlantische oceaan. Het hotel beschikt over een restaurant met 2 Michelin sterren. Verder heeft het hotel luxe kamers en kunt u gebruik maken van binnen en buiten zwembaden.

3. Savoy Palace

Dit 5 sterren resort is een mooie plek voor een verblijf in Funchal. Het hotel heeft een restaurant, een bar, een gemeenschappelijke lounge ruimte en een tuin. Interessante bezienswaardigheden in de buurt van dit hotel zijn: de haven van Funchal, het casino van Madeira en de straat Mar Avenue.