Mercado dos Lavradores

Mercado dos Lavradores is een markthal in Funchal. Deze plek is het bezoeken waard. Op deze markt worden hoofdzakelijk verse producten verkocht. Veel van deze producten komen van het eiland. Er liggen uiteenlopende verse etenswaren, zoals fruit, groenten, vlees en natuurlijk vis. Ook kraampjes met bloemen en planten mogen niet ontbreken. Ook deze bloemen en planten worden op het eiland zelf verbouwd. Het is vaak een druk bezochte markt. Niet alleen door toeristen, maar ook door de lokale inwoners.


Vers fruit te koop


Wilt u zich graag onderdompelen in de cultuur van Madeira? Dan is deze markt uitermate geschikt. De sfeer is uniek en de verkopers achter de marktkramen dragen vaak traditionele kleding.

Markthal

De markthal is geheel overdekt en bestaat uit 2 verdiepingen. Op de begane grond vindt u het vlees en de vis. Op de 1e etage wordt het fruit, de groenten, vruchten en specerijen verkocht. Ook de binnenkant van het gebouw is mooi versierd. Overal hangen prachtige tegelpanelen die de markt samen met de sfeer echt het bezoeken waard maakt.